Søby-Højslev Arena

MASSAGE - NADA

Vi har tilknyttet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NADA/øreakupunktør Steffen Godsk Olesen til vores behandlerrum.

Steffen Godsk Olesen er 42 årvig. Steffen er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2012 og NADA-behandler i 2013, og er desuden uddannet Fitness Instruktør i 2012 og bruger alle tre kompetencer i sit daglige arbejde. Bor i Højslev og har de seneste 6-7 år været fodbold- og håndboldtræner for ungdommen i Højslev og Nr. Søby IF. Han arbejder til dagligt på et socialt-psykiatrisk bosted i Ramme ved Lem

Kontakt Steffen på mobil: 60 47 52 16 eller mail: steffen.go@hotmail.com

Massage – som Fysiurgisk Massør er jeg uddannet til at kunne gå helt i dybden med dine muskler. Så hvad enten du trænger til en massage for at forkæle dig selv, eller der er dybereliggende skavanker – sportsrelaterede/arbejdsrelaterede/aldersrelaterede osv. - der trænger til en omgang, så finder vi sammen den helt rigtige massage til dig.

Pris: Afsat 1 time/50 min. behandling kr. 300,-  Afsat ½ time/25 min. behandling kr. 175,-

NADA/øreakupunktur – er bygget op omkring fem punkter i hvert øre. Disse punkter støtter kroppens indre organer, og hjælper kort fortalt kroppen i kampen mod eventuelle ubalancer såsom stress, uro, angst, abstinenser efter eksempelvis rygestop/slankekur og stress-relateret psoriasis. Nålene sidder i ørene i 45 minutter – er normalt smertefrit.

Pris: De første to behandlinger kr. 300,- herefter efter aftale.

Kontakt

Søby-Højslev Arena

Stoholmvej 20

7840 Højslev

Tlf.: +45 97 53 57 55

info@sh-arena.dk

 

Halinspektør Bjarne Linneberg

Tlf.: +45 29 43 93 52

Facebook

Følg os på FaceBook

Kontrolrapport

Smiley

Hjemmesidesponsor

Aaesweb.dk